Hjem Festivaler #Vikingmarket – Vikingmarked på Leikvin 28. – 29. mai 2016

#Vikingmarket – Vikingmarked på Leikvin 28. – 29. mai 2016

1367
0
DEL

Kaupang med alt fra våpen til keramikk og alt i mellom en kan se for seg var til salgs i vikingtiden. Vikingslåssing, foredrag og susende piler. Her er det noe for både store og små.

20130525_213011Rammet inn av to av verdens høyeste fosser med utsikt til Nordeuropas høyeste fjellstigning regnet fra havflaten. Med over 200 graver fra jernalderen som nærmeste nabo ligger Leikvin. Hit kommer hvert år en gjeng med vikinger for å vise sunndalingene hvordan det var å leve i vikingtiden, for å treffe gamle kjente og møte hverandre i kappestrid slik man også gjorde her for 1000 år siden.

Besøk jernalderen, alene eller med familien

100Vikingleiren ligger i frukthagen på Leikvin, her byr vikinger fra fjern og nær på sine varer. Steikeos fra vikingenes mat, musikk og sjonglering fra omreisende trubadurer og gjøglere, og kampgny bringer deg tilbake til vikingtiden. Museet selger mat og drikke.

Arrangementet er i samarbeid med Møre frie Vikingar som sammen med vikingvenner fra hele Norden inviterer til moro for hele familien. Her trenger man ikke være det fnugg interessert i historie for å ha det morsomt, samtidig er det noe her for den mest hardbarka vikingentusiast med foredrag, gravfeltvandring og masser av kunnskapsrike mennesker som mer enn  gjerne deler av kunnskapen sin om vikingtiden.

Se program

Priser:Voksen: 50,-
Barn: 20,-
Barn under sverdhøyde: Gratis

Se kart/See map

Besøk vikingmarkedet på Leikvin – Finn de beste prisene på fly og hotell med overnatting på Sunndalsøra

Viking Market on Leikvin, 28th – 29th May

Viking Market with everything from weapons to pottery and everything in between one can imagine were for sale in the Viking Age. Viking Fighting, lectures and whizzing arrows. Here is something for both large and small vikings.

20NYH VikingnordvestsidaLeikvin is hedged in by two of the worlds highest waterfalls on each side, and has 200 mounds from the iron age as closest neighbour. Here a gropu of vikings gather each year to show the local people how life was a 1000 years ago.

Visit us on Facebook

Prices:Adults: 50,-
Children: 20,-
Children under swordheight: Free

Adresse/Address:
Leikvin kulturminnepark
Leikvinvegen
6612 Grøa

Se kart/See map

Visit the Viking Market on Leikvin – Find the best prices on flights and hotels