Hjem Nyheter PROMO: All Viking Festivals and Markets 2017

PROMO: All Viking Festivals and Markets 2017

526
0
DEL

Markedsfør vikingfestivalen eller -markedet bredt på sosiale medier!

For andre året på rad skal vikingr.news gi vikinginteresserte mennesker en mobilvennlig og oversiktelig kalender over vikingfestivaler og -markeder. Se fjorårets første oversikt her, og en mer oppdatert versjon her.

Slik øker vi arrangementets synlighet:

  1. Vikingr.news utformer en 2-språkelig presentasjon av ditt arrangement. (Basert på ferdige tekster, bilder og video fra dine nettsider eller annet tilsendt materiell.)
  2. Presentasjonen merkes med #VikingFestivals når den publiseres og deles på http://vikingr.news, https://twitter.com/VikingrNews og https://www.facebook.com/VikingrNews/. Vikingr.news skal benytte hashtagen konsekvent i alle relevante poster. For å nå enda bredere ut, oppfordrer vi arrangører til å benytte samme hashtag.
  3. Arrangementet oppføres på oversikten, All Viking Festivals and Markets 2017. Nettsiden innholder en kort 2-språkelig beskrivelse av hvert enkelt arrangement, lenker til mer utdypende presentasjoner på vikingr.news (jmf pkt 1), lenker til arrangørens egne digitale flater samt GoogleMaps for enkelt å besøke arrangementene. Nedslagssiden merkes med #VikingFestivals (jmf pkt 2).

Pris: NOK 2.900,- eks. mva.

Alle inntekter fra både oppføringer og salg av logoprofilering skal i sin helhet brukes til å øke synligheten av festivaloversikten. Bli med, send en mail til espen.oddhaug@gmail.com så tar vi det derfra.