Hjem Nyheter Viktig melding til arrangører av vikingfestivaler og -markeder.

Viktig melding til arrangører av vikingfestivaler og -markeder.

359
0
DEL

Bli med! Øk rekkevidden av festivaloversikten ‘All Viking Festivals and Markets 2017’!

Bare 48 timer etter at vi startet innsamlingsaksjonen på bidra.no, har vi takket være Midgard Historiske Senter og andre gode hjelpere, fått inn nok midler til å markedsføre årets festivaloversikt til 43.000 – 110.000 vikinginteresserte Facebook-brukere!

Hvordan bli oppført på festivaloversikten?

Bidra i spleiselaget med et mindre “påmeldingsgebyr”! Inntektene går til ytterligere å øke rekkevidden av markedsføringen, samtidig som betaling garanterer følgende:

Påmeldingsavgiften sikrer deg en 2-språkelig presentasjon av ditt arrangement, basert på ferdige tekster, bilder og video fra dine nettsider eller annet tilsendt materiell. Presentasjonen merkes med hashtagen #VikingFestivals, publiseres på http://vikingr.news og deles på https://twitter.com/VikingrNews og https://www.facebook.com/VikingrNews/.

Ditt arrangement oppføres deretter på nedslagssiden og festivaloversikten ‘All Viking Festivals and Markets 2017‘. Nettsiden innholder en kort 2-språkelig beskrivelse av alle arrangementene, lenker til presentasjonene på vikingr.news, lenker til arrangørens egne digitale flater samt GoogleMaps for enkelt å kunne besøke arrangementene.

Festivaloversikten merkes med hashtagen #VikingFestivals og markedsføres på https://www.facebook.com/VikingrNews/ mot en stor internasjonal målgruppe, bestående av voksne, vikinginteresserte mennesker med en konkret og varig interesse for vikinger og vikingtiden.

Skandinavia har 90-100 faste, årlige vikingfestivaler og -markeder. Flere av dem har så lave markedsbudsjetter at informasjonen sjelden når utenfor lokalpressen og arrangørens egne Facebook-sider. Resutatet er at utlendinger og tilreisende ofte har liten eller ingen kjennskap til arrangementene.

Tusen takk til Midgard Historiske Senter og andre gode hjelpere som allerede har støttet kampanjen 🙂

Sponsorer kan få rimelig logoprofilering på festivaloversikten!

Med logoprofilering på festivaloversikten vil du nå svært mange mennesker i løpet av året. Festivaloversikten har en varighet til årets siste arrangement. Du blir godt synlig, viser at du støtter arrangementene og bidrar direkte til å øke synligheten av festivaloversikten. Din logo plasseres i bunnen av festivaloversikten i format 200×90 pixels, og får link til ønsket nedslagsside.

Et solidarisk tidspunkt å inngå årsavtale på bannerannonsering

Med en årsavtale på annonsering hos vikingr.news vil du nå svært mange mennesker i løpet at året. Du blir godt synlig på alle våre artikler, viser at du støtter årets arrangementer og bidrar direkte til å øke synligheten av festivaloversikten og mye mer. Du kan velge mellom 3 annonseplasser, og budskapet kan byttes ut gjennom året.

Frivillig støtte

Liker du tanken på å spleise for å spre informasjon om arrangementene til flest mulig voksne Facebook brukere? Gå foran som et godt eksempel – Støtt prosjektet med noen kroner du også!

På forhånd takk til alle bidragsytere, vikinger, entusiaster, arrangører, sponsorer og frivillige som bidrar til å øke kunnskapen om vikingtiden i året som kommer.

Med vennlig hilsen
Espen Oddhaug
Vikingentusiast og redaktør i vikingr.news