Hjem Annonsering

Annonsering

Nettmagasinet Víkingr.news samler den norske vikingverdenen, og formidler denne til et internasjonalt publikum

Vikingtiden er i vinden i hele den vestlige verden, men undersøkelser viser at norske som utenlandske turister overnatter på campingplasser og hoteller uten å ane hvilken kulturhistorie de har innen rekkevidde. Slik skal det ikke fortsette.

Nettmagasinet Vikingr.news ble etablert den 19. januar 2016, og er idag det eneste nettstedet som synliggjør og formidler Norges rike kulturarv fra vikingtiden.

Vår hovedmålsetting er å bidra til å trekke besøkende til Norges mange vikingsteder og -arrangementer. Andre sekundære målsettinger er å skape stolthet og tilhørighet til vikingarven. Målsetningene skal oppnås ved å bedre publikums kjennskap til Norges rike kulturarv fra Vikingtiden. Økt kjennskap til HVOR man finner vikingsteder, HVA som finnes, og NÅR det er festivaler og markeder vil øke antallet besøkende, noe som igjen vil skape økt trafikk og annen aktivitet i det øvrige næringsliv.

Vikingtiden har en unik arkeologisk og kulturhistorisk forankring i Norge. Med en samlet og bred formidling av den norske vikingarven har vi et potensiale til å nå svært mange mennesker. Alle våre artikler publiseres 2-språkelig på sosiale medier og leses av vikinginteresserte mennesker fra hele verden.

Samtidig som vi jobber for å øke bruken av den norske vikingarven, skaper vi også en arena for markedsføring av vikingtiden som reiselivsprodukt i Norge. Jmf. Google Analytics hadde vi hele 30.570 sidevisninger og over 10.000 unike brukere allerede i april 2016. Våre lesere er både interne og eksterne brukere. Hovedsakelig lokale og regionale innbyggere, men også tilreisende norske og utenlandske viking-, kultur- og historieinteresserte mennesker. Vår største brukergruppe er menn i alderen 44-56 år. Vi har i skrivende stund over 2.100 følgere på sosiale medier og tallene vokser raskt.

Våre fokusområder
Økt kjennskap til landets rike kulturarv fra vikingtiden vil øke bruken av kulturarven, skape stolthet og identitet, samt berike byer og tettsteder.

1. Formidle norske viking events, -festivaler og -markeder til flest mulig mennesker.
2. Formidle norske kulturminner fra vikingtid til flest mulig mennesker
3. Formidle nyheter fra den norske vikingverdenen til flest mulig mennesker

Markedsføringsmuligheter for vikingverdenen

Vikingr.news produserer eget populært innhold og blir derfor hyppig delt og godt lest via sosiale medier. Hoveddelen av trafikken til vikingr.news genereres fra våre populære Facebooksider. Vi tilbyr derfor følgende markedsføringsmuligheter.

Øk responsen på dine Facebook poster! – Vi deler ditt innlegg på våre Facebooksider og promoterer denne med et avtalt beløp! Pris fra kr. 400,-

Vi kommer ofte over informasjon som vi DELER på våre Facebook-sider. Ønsker du derimot å nå mange flere av våre 1.822 Facebook-følgere og deres venner, lønner det seg å bruke et par hundrelapper på å promotere innlegget.
 Promoteres med kr.
200,-
300,-
400,-
500,-
1.000,-
 Totalt kr.
400,-
600,-
800,-
1.000,-
1.500,-

 

Stilling ledig annonsering for museer, historiske sentre osv. Fast pris er kr. 1.900,-

Våre stillingsannonser bruker artikkelformat, hvilket betyr at det er mulig å fylle annonsen med både bilder, video og annet for å presentere deg og din bedrift. Annonsene er dermed velegnet for deling i sosiale medier.
Stillingsannonsen publiseres på vikingr.news, postes til Facebook og Twitter og promoteres på våre Facebooksider med kr. 400,- (inkludert i prisen).
Prisen er basert på ferdig tekst og bilder. Annonsen eksponeres på VIKINGR.news/stilling-ledig, helt fram til søknadsfristen utløper.

 

Markedsføringspakke for festivaler og markeder.
Pris: kr. 4.900,-. Varighet t.o.m festivalstart. Pakken inneholder:

Oppføring på vikingr.news
Oppføring under ‘Festivaler og markeder’ på vikingr.news er inkludert i pakken, forutsatt av vi kan bruke Deres tekst og bilder. Vi bruker artikkelformat, hvilket betyr at det er mulig å fylle artikkelen med egen tekst inkl dato, priser, bilder, video og annet for å presentere attraksjonen best mulig. Artiklene er dermed også velegnet for deling i sosiale medier.
Teksten oversettes til engelsk (etter vårt nivå)
Alle artikler på vikingr.news publiseres 2-språkelig og leses av vikinginteresserte mennesker fra hele verden. Din oppføring oversettes derfor også til engelsk (inkludert i pakken).
Promotering av arrangementet på våre Facebooksider
Arrangementet publiseres på vikingr.news, postes til Facebook og Twitter, og promoteres på våre Facebooksider med kr. 500,-, for å nå flest mulig av våre 1.822 Facebook-følgere og deres venner (inkludert i pakken).
Langsiktig markedsføring i kalenderen ‘All Norwegian Viking Festivals and Markets 2017’
Arrangementet implementers i kalenderen All Norwegian Viking Festivals and Markets 2017. Kalenderen publiseres på vikingr.news, postes til Facebook og Twitter og promoteres samlet på våre Facebooksider med kr. 1.000,- per arrangement (inkludert i pakken). PS! Ved totalt 30 arrangementer blir promoteringsbudsjettet totalt pålydende kr. 30.000,-.
Skaffe vikinger/deltakere til arrangementet
For å nå flest mulig vikinger/deltakere publiseres artikler jevnlig med påmeldingsfrister på vikingr.news og postes til Facebook og Twitter (inkludert i pakken).
Promotering av arrangementet på våre Facebooksider 1-2 uker før arrangementet avholdes
Vi DELER ditt arrangement på våre Facebooksider og promoterer innlegget med kr. 500,- for å nå flest mulig av våre Facebook-følgere (inkludert i pakken)

 

Markedsføringspakke for andre relevante arrangementer! Pris: 1.400,-. Varighet t.o.m arrangementsstart. Pakken inneholder:

Redaksjonell annonse
Vi tilbyr utforming av redaksjonell annonse basert på Deres tekst og bilder/video, samt oversettelse til engelsk (vårt nivå). Arrangementet publiseres på vikingr.news, postes til Facebook og Twitter og promoteres på våre Facebooksider med kr. 400,- for å nå flest mulig av våre Facebook-følgere (inkludert i pakken).

Markedsføringsmuligheter for bedrifter

Bannerannonsering mot et internasjonalt publikum! Priser fra kr. 3.000,- per mnd.

Vi tilbyr månedlig annonsering på 3 stk. topp annonseplasser med synlighet på hele vikingr.news fra kun kr. 3.000,-! Hver annonseplass har maksimalt 5 stk. annonser i rotasjon (20% SOV).
Ved avtale om langsiktig annonsering tilbyr vi meget gode rabatter.
Annonsen(e) kan vi utforme kostnadsfritt basert på ferdig underlagsmateriell fra dere.
toppbanner_icon

HEADER AD
Annonseplass over hovedinnholdet.
Format 728×90 pixels
(20% SOV): Pris: 4.000,-
sidebar_icon

SIDEBAR AD
Annonseplass til høyre for hovedinnholdet.
Format 300×250 px.
(25% SOV): Pris: 3.500,-
Article_bottom_icon

ARTICLE BOTTOM AD
Annonseplass under alle artikler.
Format 728×90 px.
(25% SOV): Pris: 3.000,-

 

Redaksjonell annonse for bedrifter og merkevarer. Pris: 6.000,- per mnd.

Vi tilbyr 2 plasser i artikkelløpet (merket: kommersielt innhold) med 100% SOV* per måned for ferdige redaksjonelle annonser. Vi bruker artikkelformat, hvilket betyr at det er mulig å fylle “annonsen” med egen tekst, bilder, video og annet for å presentere budskapet på en best mulig måte. Artiklene er dermed også velegnet for deling i sosiale medier.
*) SOV indikerer hvor mange som deler annonseplassen. Ingen rotasjon = 100% SOV. Fem annonser som deler samme posisjon = 20% SOV.

 

Med logoprofilering viser du at du støtter formidlingen av regionens rike kulturarv fra vikingtiden. Pris fra kr. 500,- per mnd.

Med logoprofilering får selskapet god synlighet i en hel måned, samtidig som du bidrar til å øke bruken av kulturarven. Artikkelen(e) merkes med ‘Denne artikkelen er sponset av ditt firma’ / ‘This post is sponsored by your company’.
Logoprofilering m/lenke til ditt nettsted på VALGFRI artikkel fra ditt fylke.
Format på logo (bxh): 180 x 60 pixels.
Varighet: 1 måned
Pris: kr. 500,-
Logoprofilering m/lenke til ditt nettsted på ALLE artikler fra ditt fylke.
Format på logo (bxh): 180 x 60 pixels.
Varighet: 1 måned
Pris: kr. 2.000,-
Logoprofilering m/lenke til ditt nettsted på egen SPONSORSIDE i 12 mnd.
Format på logo (bxh): 180 x 60 pixels.
Varighet: 12 måneder
Pris: kr. 2.900,-

 

Markedsfør deg regionalt med store annonser på artikler fra ditt eget fylke. Pris fra kr. 1.000,- per mnd.

En stor annonse sikrer selskapet god synlighet i en hel måned, samtidig som du bidrar til å øke bruken av regionens rike kulturarv fra vikingtiden. Regionale annonser er et spesialtilbud. Annonsene er ikke rullerende og trafikken måles heller ikke. Annonsen(e) kan vi utforme kostnadsfritt basert på ferdig underlagsmateriell fra dere. Ved avtale om langsiktig annonsering tilbyr vi meget gode rabatter.
Stor annonse m/lenke til ditt nettsted på valgfri artikkel fra ditt fylke.
Format på annonse (bxh): 600 x 250 pixels.
Varighet: 1 måned
Pris: 1.000,-
Stor annonse m/lenke til ditt nettsted på alle artikler fra ditt fylke.
Format på annonse (bxh): 600 x 250 pixels.
Varighet: 1 måned
Pris: 3.000,-

Alle priser er eks. mva.

Ta kontakt med espen.oddhaug@gmail.com eller ring meg på telefon 41 55 01 05 så blir vi enige om hva som passer best for deg.

Med vennlig hilsen
Espen Oddhaug
Redaktør