Hjem Annonsering

Annonsering

Nettmagasinet Víkingr.news samler den norske vikingverdenen, og formidler denne til et internasjonalt publikum

Vikingtiden er i vinden i hele den vestlige verden, men undersøkelser viser at norske som utenlandske turister overnatter på campingplasser og hoteller uten å ane hvilken kulturhistorie de har innen rekkevidde. Slik skal det ikke fortsette.

Nettmagasinet Vikingr.news ble etablert den 19. januar 2016, og jobber for å synliggjøre og formidle Norges rike kulturarv fra vikingtiden.

Vår hovedmålsetting er å bidra til å trekke besøkende til Norges mange vikingsteder og -arrangementer. Andre sekundære målsettinger er å skape stolthet og tilhørighet til vikingarven. Målsetningene skal oppnås ved å bedre publikums kjennskap til Norges rike kulturarv fra Vikingtiden. Økt kjennskap til HVOR man finner vikingsteder, HVA som finnes, og NÅR det er festivaler og markeder vil øke antallet besøkende, noe som igjen vil skape økt trafikk og annen aktivitet i det øvrige næringsliv.

Vikingtiden har en unik arkeologisk og kulturhistorisk forankring i Norge. Med en samlet og bred formidling av den norske vikingarven har vi et potensiale til å nå svært mange mennesker. Alle våre artikler publiseres 2-språkelig på sosiale medier og leses av vikinginteresserte mennesker fra hele verden.

Samtidig som vi jobber for å øke bruken av den norske vikingarven, skaper vi også en arena for markedsføring av vikingtiden som reiselivsprodukt i Norge. Jmf. Google Analytics hadde vi hele 30.570 sidevisninger og over 10.000 unike brukere allerede i april 2016. Våre lesere er både interne og eksterne brukere. Hovedsakelig lokale og regionale innbyggere, men også tilreisende norske og utenlandske viking-, kultur- og historieinteresserte mennesker. Vår største brukergruppe er menn i alderen 44-56 år. Vi har i skrivende stund ca 3000 følgere på sosiale medier og tallene vokser raskt.

Våre fokusområder
Økt kjennskap til landets rike kulturarv fra vikingtiden vil øke bruken av kulturarven, skape stolthet og identitet, samt berike byer og tettsteder.

1. Formidle norske viking events, -festivaler og -markeder til flest mulig mennesker.
2. Formidle norske kulturminner fra vikingtid til flest mulig mennesker
3. Formidle nyheter fra den norske vikingverdenen til flest mulig mennesker

Markedsføringsmuligheter

Vikingr.news produserer eget populært innhold og blir derfor hyppig delt og godt lest via sosiale medier. Hoveddelen av trafikken til vikingr.news genereres fra våre populære Facebooksider. Vi tilbyr derfor følgende markedsføringsmuligheter.

Øk responsen på dine Facebook poster! – Vi deler ditt innlegg på våre Facebooksider og promoterer denne med et avtalt beløp!

Vi kommer ofte over informasjon som vi DELER på våre Facebook-sider. Ønsker du derimot å nå mange flere av våre 2500 Facebook-følgere og deres venner, lønner det seg å bruke et par hundrelapper på å promotere innlegget.

 

Stilling ledig annonsering for historiske formidlere. Pris kr. 1.500,-

Våre stillingsannonser bruker artikkelformat, hvilket betyr at det er mulig å fylle annonsen med både bilder, video og annet for å presentere deg og din bedrift. Annonsene er dermed velegnet for deling i sosiale medier.
Stillingsannonsen publiseres på vikingr.news, postes til Facebook og Twitter og promoteres på våre Facebooksider med kr. 500,- (inkludert i prisen).
Prisen er basert på ferdig tekst og bilder. Annonsen eksponeres på VIKINGR.news/stilling-ledig, helt fram til søknadsfristen utløper.

 

Markedsføringspakke for festivaler og markeder. Pris: kr. 3.000,-.

Pakken inneholder:

Oppføring på vikingr.news
Oppføring under ‘Festivaler og markeder’ på vikingr.news er inkludert i pakken, forutsatt av vi kan bruke Deres tekst og bilder. Vi bruker artikkelformat, hvilket betyr at det er mulig å fylle artikkelen med egen tekst inkl dato, priser, bilder, video og annet for å presentere attraksjonen best mulig. Artiklene er dermed også velegnet for deling i sosiale medier.
Teksten oversettes til engelsk (vårt nivå), og publiseres på vikingr.news og våre sider på Facebook og Twitter.
Langsiktig markedsføring i kalenderen ‘All Norwegian Viking Festivals and Markets’
Arrangementet implementers i kalenderen All Norwegian Viking Festivals and Markets 2017. Kalenderen publiseres på vikingr.news, postes til Facebook og Twitter og promoteres jevnlig på våre Facebooksider.
Promotering av arrangementet på våre Facebooksider 1-2 uker før arrangementet avholdes
Vi DELER ditt arrangement på våre Facebooksider og promoterer innlegget for å nå flest mulig av våre Facebook-følgere i tiden før arrangementet (inkludert i pakken)

 

Bannerannonsering for historiske formidlere.

6 MND: kr 5 000,- 12 MND: kr 9 000,-

Vi tilbyr 6 og 12 mnd annonsering på 2 stk topp annonseplasser samtidig, noe som garanterer synlighet på hele vikingr.news.
Annonsen(e) kan vi utforme kostnadsfritt basert på ferdig underlagsmateriell fra dere.
toppbanner_icon

HEADER AD
Annonseplass over hovedinnholdet.
Format 728×90 pixels
sidebar_icon

SIDEBAR AD
Annonseplass til høyre for hovedinnholdet.
Format 300×250 px.

Alle priser er eks. mva.

Ta kontakt på Epost: espen.oddhaug@gmail.com eller ring meg på telefon 41 55 01 05 så blir vi enige om hva som passer best for deg.

Med vennlig hilsen
Espen Oddhaug
Redaktør