Hjem Kontakt oss

Kontakt oss

VIKINGR arbeider etter Vær varsom-plakaten og Tekstreklameplakatens regler for god presseskikk. 

Bak VIKINGR står i hovedsak Espen Oddhaug (47), som er tidligere byråleder i Imperiet Reklamebyrå samt Art Director i Stengraff reklamebyrå og Prinfo Communication. Oddhaug har tidligere undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive Medier ved Høgskolen i Hedmark, og har i tillegg jobbet 4 år som Mediekonsulent i Mediasenteret AS som utgir egne reklamefinansierte magasiner. Oddhaug er ansvarlig redaktør for nettmagasinet VIKINGR.

Nettmagasinet VIKINGR eies og drives av enkeltmannsforetaket, Sales Agent Espen Oddhaug. Organisasjonsnummer: 914211352.

Ved spørsmål, tips eller annet kan du ta kontakt på espen.oddhaug@gmail.com eller på telefon 41 55 01 05.

Kontaktinformasjon

Nettmagasinet VIKINGR Sales Agent Espen Oddhaug Dronningveien 54 N-1550 Hølen (+47) 41 55 01 05 (mobil) Email: espen.oddhaug@gmail.com

Om oss

Nettmagasinet VIKINGR er Norges første nettmagasin som synliggjør og formidler Norges rike kulturarv fra vikingtiden. Vi tilbyr et bredt og pålitelig redaksjonelt produkt med oppdaterte artikler, bakgrunnsstoff og innsikt. Vår hovedmålsetting er å bidra til å trekke besøkende til Norges mange vikingtidssteder og vikingtidsattraksjoner. Andre sekundære målsettinger er å skape stolthet og tilhørighet til vikingarven.